van welke bijstand zal jouw gezin kunnen genieten?

BNP Paribas Cardif Bijstand wil jouw gezin zo compleet mogelijk ondersteunen wanneer jij zou overlijden. Daarom voorziet het in een aantal kwaliteitsvolle diensten. Alles met één doel voor ogen: deze moeilijke tijd waar mogelijk verlichten. Ontdek de voordelen van de kosteloze dienst Cardif bijstand.

WIE IS ONZE PARTNER EUROP ASSISTANCE?

Europ Assistance Groep werd opgericht in 1963 en komt overal ter wereld in actie om zowel particuliere als zakelijke klanten 24 uur per dag en 365 dagen per jaar te helpen in uitzonderlijke en alledaagse situaties.

De Europ Assistance Groep biedt zijn diensten vandaag aan in 208 landen en telt 80 ondernemingen in 38 landen. Er zijn 7000 werknemers in dienst samen met 400 gezondheidsspecialisten en 420.000 partnerreferenties.

VRAAG & ANTWOORD

Contentverzamelaar

Wie kan gebruik maken van « Cardif Bijstand »?

Klanten met een Hypo Protect contract onderschreven vanaf 27 maart 2019.

Ieder persoon gedomicilieerd op hetzelfde adres dan de verzekerde op het moment van overlijden.

Je belt de klantendienst van Cardif Bijstand op het nummer 02/ 541 90 63, 24u/24 en 7 dagen/7 bereikbaar.

Wat is de prijs en voor wie is de dienst « Cardif Bijstand »?

BNP Paribas Cardif wil het allerbeste voor zijn klanten. Daarom is de dienst « Cardif Bijstand » vanaf 27 maart 2019 gratis inbegrepen in jouw Hypo Protect contract. Ieder persoon gedomicilieerd op hetzelfde adres dan de verzekerde op het moment van overlijden kan gebruik maken van « Cardif Bijstand ». 

Wie heeft toegang tot mijn persoonlijke gegevens?

Alle gesprekken en correspondentie tussen u en Europ Assistance zijn strikt betrouwbaar. Europ Assistance voldoet aan alle wetten met betrekking tot : databescherming en het overhandigen van betrouwbare informatie.


BNP Paribas Cardif komt niet tussen in de procedure van « Cardif Bijstand » en heeft bij gevolg geen toegang tot het dossier.