Naar content

Waarom kiezen voor BNP Paribas Cardif

Ontdek wat BNP Paribas Cardif als werkgever U te bieden heeft.

Waarom kiezen voor BNP Paribas Cardif

Werken bij BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif verzekert personen en hun dierbaren.  De voorbije 40 jaar hebben we het vertrouwen van miljoenen klanten gewonnen.  Dit is niet toevallig.  We bereikten dit door onze maatschappij op te bouwen rond  vertrouwen en uitwisseling van informatie, in één woord : partnership. Al onze diensten beschikken over middelen om zichzelf te ontplooien en om innovatieve verzekeringsoplossingen  te ontwikkelen.

Werken bij BNP Paribas Cardif betekent deel uitmaken van een maatschappij die een open werkkader bevordert en die de aandacht vestigt op creativiteit, mobiliteit en verbondenheid van iedereen.

BNP Paribas Cardif biedt u de mogelijkheid om een carrière uit te bouwen in een dynamische en flexibele onderneming, in volle groei.
Iedere medewerker wordt begeleid zodat hij zich op menselijk en technisch vlak kan blijven ontwikkelen en zo gemotiveerd blijft gedurende zijn hele carrière.

Zowel nu als in de toekomst verbindt BNP Paribas Cardif er zich naar zijn medewerkers toe om zich dagelijks in te zetten om zo “de verzekeraar van een wereld in verandering” te blijven.
 

Contact

BNP Paribas Cardif
Bergensesteenweg 1424
1070  Brussel

Voor alle vragen over ons aanbod of voor alle bijkomende inlichtingen, contacteer ons op :

02/528 00 03

We zijn telefonisch bereikbaar :

Maandag : 10u - 17u
Dinsdag t/m donderdag : 8u30 - 17u30
Vrijdag : 8u30 - 17u