Naar content

Hypo Protect

Verzeker het project van uw toekomst

Hypo Protect

Verzeker het project van uw toekomst

U staat op het punt een huis of een appartement te kopen of te bouwen ? U hebt een interessante hypotheeklening op de kop getikt ? Gefeliciteerd ! Wij wensen u erg veel geluk met het project van uw toekomst. Maar... hebt u er bij stilgestaan dat u kan overlijden tijdens de looptijd van uw lening ?

Om de gemoedsrust van uw gezin te verzekeren bestaat er een oplossing: de «schuldsaldoverzekering». Wanneer u overlijdt, neemt deze verzekering het resterende gedeelte van uw woonkrediet voor haar rekening. Uw nabestaanden hoeven zich daar niets meer van aan te trekken.
 
U heeft de keuze uit twee formules :

  • Hypo Protect Classic : elke ontlener of mede-ontlener is individueel verzekerd door Hypo Protect Classic. U bepaalt zelf het te verzekeren kapitaal evenals de frequentie en de duur van uw premiebetalingen. In alle gevallen geniet u van de meest concurrentiële tarieven op de markt. De premies die u betaalt voor uw Hypo Protect Classic kunnen in aanmerking komen voor fiscale aftrek. Uw fiscaal voordeel kan oplopen tot 40 procent van de premies. Wenst u een uitgebreidere dekking?  Dan kunt u ook kiezen voor onze bijkomende waarborgen Arbeidsongeschiktheid en Onvrijwillige werkloosheid.
  • Hypo Protect 2win : speciaal voor mede-ontleners die een zo goedkoop mogelijke formule wensen, heeft BNP Paribas Cardif Hypo Protect 2win ontwikkeld. Het verschil met de Classic formule is dat u samen instaat voor de terugbetaling van uw woonlening. U ondertekent één contract van schuldsaldoverzekering voor u beiden, i.p.v. één per persoon. Dit biedt ons de mogelijkheid u een nog lager tarief aan te bieden. Meer weten?  Contacteer ons. Vraag vrijblijvend een offerte voor uw schuldsaldoverzekering online.

Contact

BNP Paribas Cardif
Bergensesteenweg 1424
1070  Brussel

Voor alle vragen over ons aanbod of voor alle bijkomende inlichtingen, contacteer ons op :

02/528 00 03

We zijn telefonisch bereikbaar :

Maandag : 10u - 17u
Dinsdag t/m donderdag : 8u30 - 17u30
Vrijdag : 8u30 - 17u