Naar content

Hypo Protect

Verzeker het project van uw toekomst

Hypo Protect

Verzeker het project van uw toekomst

U staat op het punt een huis of een appartement te kopen of te bouwen ? U hebt een interessante hypotheeklening op de kop getikt ? Gefeliciteerd ! Wij wensen u erg veel geluk met het project van uw toekomst. Maar... hebt u er bij stilgestaan dat u kan overlijden tijdens de looptijd van uw lening ?

Om de gemoedsrust van uw gezin te verzekeren bestaat er een oplossing: de «schuldsaldoverzekering». Wanneer u overlijdt, neemt deze verzekering het resterende gedeelte van uw woonkrediet voor haar rekening. Uw nabestaanden hoeven zich daar niets meer van aan te trekken.
 
U heeft de keuze uit twee formules :

  • Hypo Protect Classic : elke ontlener of mede-ontlener is individueel verzekerd door Hypo Protect Classic. U bepaalt zelf het te verzekeren kapitaal evenals de frequentie en de duur van uw premiebetalingen. In alle gevallen geniet u van de meest concurrentiële tarieven op de markt. De premies die u betaalt voor uw Hypo Protect Classic kunnen in aanmerking komen voor fiscale aftrek. Uw fiscaal voordeel kan oplopen tot 40 procent van de premies. Wenst u een uitgebreidere dekking?  Dan kunt u ook kiezen voor onze bijkomende waarborgen Arbeidsongeschiktheid en Onvrijwillige werkloosheid.
  • Hypo Protect 2win : speciaal voor mede-ontleners die een zo goedkoop mogelijke formule wensen, heeft BNP Paribas Cardif Hypo Protect 2win ontwikkeld. Het verschil met de Classic formule is dat u samen instaat voor de terugbetaling van uw woonlening. U ondertekent één contract van schuldsaldoverzekering voor u beiden, i.p.v. één per persoon. Dit biedt ons de mogelijkheid u een nog lager tarief aan te bieden. Meer weten?  Contacteer ons. Vraag vrijblijvend een offerte voor uw schuldsaldoverzekering online.

 

Nieuwe diensten gratis inbegrepen in uw Hypo Protect-Contract vanaf 27/03/2019

Tweede Medisch Advies

 

 

Cardif Assistance

 

 

 

Contact

BNP Paribas Cardif
Bergensesteenweg 1424
1070  Brussel

Voor alle vragen over ons aanbod of voor alle bijkomende inlichtingen, contacteer ons op :

02/528 00 03

We zijn telefonisch bereikbaar :

Maandag : 10u - 17u
Dinsdag t/m donderdag : 8u30 - 17u30
Vrijdag : 8u30 - 17u