Naar content

Hypo Protect

Bescherm uw klant tegen elke onvoorzienigheid in het leven

Hypo Protect

Dankzij onze schuldsaldoverzekering Hypo Protect kan uw klant zich beschermen tegen elke onvoorzienigheid in het leven.

De combinatie van de drie waarborgen "overlijden", "arbeidsongeschiktheid" en "werkloosheid" van ons product leidt tot het vooropgestelde doel: het beschermen van de terugbetaling van het hypothecaire krediet, dat aan uw klant werd toegekend, tegen de financiële gevolgen van overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Wat er ook gebeurt de hypothecaire lening van uw klant zal altijd terugbetaald worden.

Uw klant heeft de keuze uit 2 formules :

  • Hypo Protect Classic : elke ontlener of mede-ontlener is individueel verzekerd. Uw klant bepaalt zelf het te verzekeren kapitaal evenals de frequentie en de duur van uw premiebetalingen. In alle gevallen geniet uw klant van de meest concurrentiële tarieven op de markt. De premies die uw klant betaalt voor Hypo Protect Classic kunnen in aanmerking komen voor fiscale aftrek. Het fiscaal voordeel kan oplopen tot 40 procent van de premies.
  • Hypo Protect 2win : speciaal voor mede-ontleners, die een zo goedkoop mogelijke formule wensen, heeft BNP Paribas Cardif Hypo Protect 2win ontwikkeld. Uw klanten ondertekenen één contract van schuldsaldoverzekering voor hun beiden, i.p.v. één per persoon. Dit biedt ons de mogelijkheid een nog lager tarief aan te bieden. Dit contract is niet fiscaal aftrekbaar.

Bijkomende informatie

  • Hypo Protect is een product van BNP Paribas Cardif (Cardif Assurance Vie SA (BE0435.018.274 - NBB nr. 979) en Cardif Assurances Risques Divers (BE0435.025.994 – NBB 978) met maatschappelijke zetel : Bd Haussmann 1 te 75009 Parijs, Frankrijk en Belgisch bijkantoor: Bergensesteenweg 1424 te 1070 Brussel.
  • Hypo Protect is een tijdelijke overlijdensverzekering (tak 21), die voorziet in de betaling van het verzekerde kapitaal, in geval van overlijden van de verzekerde gedurende de toepasselijke looptijd van de polis, met als voornaamste uitsluiting : zelfmoord van de verzekerde in de loop van het eerste jaar van de polis. Volgende aanvullende waarborgen zijn mogelijk : overlijden door ongeval (met als voornaamste uitsluiting : overlijden door een natuurramp), arbeidsongeschiktheid (met als voornaamste uitsluiting schade ten gevolge van een opzettelijke daad van de verzekerde) en onvrijwillige werkloosheid (met als voornaamste uitsluiting ontslag omwille van een zware fout).
  • Het Belgische recht is van toepassing.
  • Neem de algemene voorwaarden en de infofiche door voorafgaand aan de onderschrijving.
  • Wenst u een offerte te bekomen? Contacteer ons per telefoon (02 528 00 03) of per e-mail (be.offer@cardif.be).
  • Klachten? Klachtendienst BNP Paribas Cardif Bergensesteenweg 1424 te 1070 Brussel -e-mail : klachtenbeheer@cardif.be - Tel : 02/528 00 03 - Ombudsman van de verzekeringen de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel - e-mail : info@ombudsman.as
     

Nieuwe diensten gratis inbegrepen in een Hypo Protect-Contract vanaf 27/03/2019

Tweede Medisch Advies

 

Cardif Assistance

 

Contact

BNP Paribas Cardif
Bergensesteenweg 1424
1070  Brussel

Voor alle vragen over ons aanbod of voor alle bijkomende inlichtingen, contacteer ons op :

02/528 00 03

We zijn telefonisch bereikbaar :

Maandag : 10u - 17u
Dinsdag t/m donderdag : 8u30 - 17u30
Vrijdag : 8u30 - 17u