Naar content

BNP Paribas Cardif België

BNP Paribas Cardif is een innovatieve verzekeraar, die zich wil profileren als specialist inzake bescherming van de terugbetaling van elke kredietvorm.

BNP Paribas Cardif België

Onze activiteiten in België

BNP Paribas Cardif is aanwezig op de Belgische markt sinds 1989.  Wij spelen een sleutelrol op gebied van dekking van kredieten. BNP Paribas Cardif is een innovatieve verzekeraar, die zich wil profileren als specialist inzake bescherming van de terugbetaling van elke kredietvorm.

Op welk gebied verschillen wij ?

Ons business model is uniek. Wij delen al gedurende 27 jaar een unieke relatie met onze partners die gebaseerd is op transparantie en samenwerking. 
We worden gedreven door het delen van onze kennis en wederzijds begrip. Dit maakt van ons meer dan een loutere leverancier van verzekeringsproducten.  We kijken steeds met een open blik naar de wereld om zo te blijven innoveren voor onze partners en hun klanten

Cijfers

BNP Paribas Cardif België realiseerde in 2016 een zakencijfer van 130 miljoen euro. Een groot deel van dit cijfer werd gerealiseerd door schuldsaldoverzekeringen.

In 2016 stelde BNP Paribas Cardif België 98 medewerkers tewerk.

Strategie België

BNP Paribas Cardif België heeft de ambitie om dé referentie te zijn voor hun verzekeringspartners en dé leider op gebied van het zoeken naar verzekeringsoplossingen voor de bescherming van de terugbetaling van elke kredietvorm. 
Zo bieden we aan meer dan 4.000 makelaars een begeleiding die verder gaat dan een eenvoudige uitbreiding van hun aanbod met veel zorg voor de behoeften van hun klanten.

Contact

BNP Paribas Cardif
Bergensesteenweg 1424
1070  Brussel

Voor alle vragen over ons aanbod of voor alle bijkomende inlichtingen, contacteer ons op :

02/528 00 03

We zijn telefonisch bereikbaar :

Maandag : 10u - 17u
Dinsdag t/m donderdag : 8u30 - 17u30
Vrijdag : 8u30 - 17u