Naar content

BNP Paribas Cardif wereldwijd

Onderdeel van de Franse groep BNP Paribas

BNP Paribas Cardif wereldwijd

Onderdeel van de groep BNP Paribas

BNP Paribas Cardif is een filiaal van BNP Paribas. Als wereldleider in kredietverzekeringen speelt BNP Paribas Cardif een sleutelrol in het dagelijkse leven van zijn klanten. We bieden hen producten en diensten aan waardoor ze hun projecten kunnen realiseren en zich kunnen beschermen tegen de onzekerheden in het leven.

Als toegewijde verzekeraar wil BNP Paribas Cardif een positieve impact hebben op de maatschappij door verzekeringen toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk personen. In een wereld die sterk gewijzigd is door de opkomst van nieuwe gebruiken en levensstijlen, maakt de maatschappij gebruik van een uniek businessmodel gebaseerd op partnerships. Samen met een 500 tal partners co-creëert BNP Paribas Cardif oplossingen in verschillende sectoren (waaronder banken en financiële instellingen, automobielsector, retail, telecommunicatie, energieleveranciers, makelaars en andere) die de producten commercialiseren naar hun klanten
 


 

Wereldwijd werken ongeveer 10.000 mensen bij BNP Paribas Cardif en hebben ruim 100 miljoen klanten een polis bij ons. BNP Paribas Cardif is vandaag actief in 35 landen met een sterke positie in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Hierdoor kon er in 2018 een omzet van €31,8 miljard gerealiseerd worden.

Contact

BNP Paribas Cardif
Bergensesteenweg 1424
1070  Brussel

Voor alle vragen over ons aanbod of voor alle bijkomende inlichtingen, contacteer ons op :

02/528 00 03

We zijn telefonisch bereikbaar :

Maandag : 10u - 17u
Dinsdag t/m donderdag : 8u30 - 17u30
Vrijdag : 8u30 - 17u