Naar content

The smart & friendly insurance partner

Ontdek het business report 2018 van BNP Paribas Cardif

Business report 2018

The smart & friendly insurance partner

We versnellen onze transformatie om DICHTER bij de noden van onze klanten te komen en hen MEER INNOVATIEVE oplossingen aan te reiken.

We ontwikkelen GEDURFDE diensten door onmiddellijk samen te werken met onze partners. Sinds de oprichting van onze maatschappij hebben we hechte relaties gesmeed met onze partners. We hebben met hen samengewerkt om nieuwe geografische gebieden, nieuwe benaderingen tot bedrijven en nieuwe technologieën te ontdekken. Deze unieke aanpak en de sterkte van ons partnership gebaseerd model, laat on toe de ambitieuze en toekomstgerichte missie die we vooropgezet hebben na te streven : maak verzekeringen toegankelijk voor een ZO GROOT MOGELIJK publiek.

Onze toewijding om een NUTTIGE rol in de samenleving te spelen vormt de kern van onze strategie. We hebben onze initiatieven vermenigvuldigd om een positieve impact te creëren en we verenigen individuele energieën achter collectieve doelen om ervoor te zorgen dat een zo groot mogelijk aantal mensen toegang heeft tot de voordelen van verzekeringen

 

Download BNP Paribas Cardif

2018 Business Report


 

Contact

BNP Paribas Cardif
Bergensesteenweg 1424
1070  Brussel

Voor alle vragen over ons aanbod of voor alle bijkomende inlichtingen, contacteer ons op :

02/528 00 03

We zijn telefonisch bereikbaar :

Maandag : 10u - 17u
Dinsdag t/m donderdag : 8u30 - 17u30
Vrijdag : 8u30 - 17u