Naar content

Business report 2019

Ontdek het business report 2019 van BNP Paribas Cardif

Business report 2019

The smart & friendly insurance partner

Als verzekeraar beschermen we mensen en het is onze rol om onze klanten en partners over de hele wereld te ONDERSTEUNEN, vooral in moeilijke periodes.

BNP Paribas Cardif is geïnspireerd door een ONDERNEMINGSGEEST en een sterk geloof in de efficiëntie die voortvloeit uit een bedrijfsontwikkelingsmodel dat verankerd is in distributiepartnerschappen in een breed scala van sectoren. Gedurende 2019 hebben we niet alleen een aanzienlijk aantal nieuwe partnerschappen gesloten, maar ook veel bestaande samenwerkingen vernieuwd en versterkt.

Nu we de crisis verlaten, blijven we meer dan ooit gefocust op het luisteren naar onze partners en beschikken we over de middelen en de solide basis die nodig zijn om een ​​prominente rol te spelen bij het herstel. Sinds het uitbreken van de gezondheidscrisis werken we samen met onze partners om oplossingen te ontwikkelen die zijn aangepast aan de behoeften van hun klanten.

Als u deze pagina's doorleest, zult u zien dat onze fundamenten solide zijn en dat ons gediversifieerde model per bedrijfssegment, geografie en distributiekanaal ons met vertrouwen naar de toekomst laat kijken.

 

Download BNP Paribas Cardif

2019 Business Report

>> Download BNP Paribas Cardif

2018 Business Report

 

Contact

BNP Paribas Cardif
Bergensesteenweg 1424
1070  Brussel

Voor alle vragen over ons aanbod of voor alle bijkomende inlichtingen, contacteer ons op :

02/528 00 03

We zijn telefonisch bereikbaar :

Maandag : 10u - 17u
Dinsdag t/m donderdag : 8u30 - 17u30
Vrijdag : 8u30 - 17u