We verhuizen naar BNP Paribas Campus Uptown waar de groep zijn medewerkers samenbrengt. Dit zal de samenwerking tussen verschillende BNP Paribas-entiteiten vergemakkelijken, waardoor we u beter van dienst kunnen zijn.

Vanaf 17 april 2023 is het nieuwe adres van BNP Paribas Cardif België:
Warandeberg 8 bus 2
1000 Brussel

 

Het paradepaardje van Campus Uptown is het gebouw Warandeberg dat al meermaals in de prijzen viel omwille van het iconisch ontwerp en de focus op duurzaamheid. 98,2% van de materialen uit het oude gebouw zijn gerecycleerd of hergebruikt. Dankzij het innovatieve thermisch beheersysteem is het verbruik van het gebouw 7 keer lager dan dat van het oude kantoor. Daarnaast produceren 450 fotovoltaïsche panelen een deel van de elektriciteit van het gebouw.
 

Wij verhuizen naar het Kanselarijgebouw. Dit gebouw was al vooruitstrevend tijdens de bouw en de renovatie ervan tien jaar geleden. Het wordt gedeeltelijk verwarmd en gekoeld door geothermie en heeft een nauwkeurige energiemonitoring. Zonnepanelen zorgen voor warm water voor de keuken. Bijzondere aandacht is ook besteed aan de biodiversiteit met onder meer groene daken en patio's en de aanwezigheid van bijenkorven. 
 

“Door te verhuizen naar de BNP Paribas Brussels Hub, zitten we dichter bij de andere entiteiten van BNP Paribas. Ik kijk ernaar uit om nauwer met hen samen te werken.” Christophe De Longueville, CEO BNP Paribas Cardif in België en Nederland