Brussel, 10 maart 2022 – Record Credits en BNP Paribas Cardif verlengen hun samenwerking in België. Hierdoor is BNP Paribas Cardif één van de twee leveranciers voor schuldsaldoverzekeringen van Record Credits. De kredietverstrekker en de verzekeraar werken al sinds 2005 samen en verlengen hun samenwerking.

Makelaars die een krediet afsluiten bij Record Credits kunnen dus direct een schuldsaldverzekering van BNP Paribas Cardif aanvragen. Hypo Protect, de schuldsaldoverzekering van BNP Paribas Cardif, biedt bescherming bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. De verzekering kenmerkt zich door een scherp tarief en de aanvullende diensten waar klanten kosteloos gebruik van mogen maken: Tweede Medisch Advies en Cardif Bijstand. Met de dienst ‘Tweede Medisch Advies’ krijgen klanten advies bij de diagnose van een ernstige ziekte. Advies wordt op afstand uitgevoerd door MediGuide medische specialisten. ’Cardif Bijstand’ is een bijstandsverzekering voor gezinnen bij overlijden van de verzekerde.

“Wij zijn blij om onze succesvolle samenwerking met BNP Paribas Cardif te kunnen verlengen. En we zijn ervan overtuigd dat dit engagement voor zowel de makelaars als de klanten eveneens een goede zaak is.” aldus Dirk Baele, Head of Sales bij Record Credits

“Zowel wij als Record Credits zijn sterke spelers op de markt. Deze samenwerking voelt dus erg logisch voor ons als partnershipverzekeraar. Samen maken we hypotheekklantreis voor zowel adviseur en klant efficiënter en toegankelijker. Ik ben erg trots dat wij deze fijne samenwerking weer verlengen.” aldus Olivier Villers, Chief Brokerage Officer bij BNP Paribas Cardif in België, over de samenwerking met Record Credits.