WAAROM KIEZEN VOOR BNP PARIBAS CARDIF

BNP Paribas Cardif verzekert personen en hun dierbaren.  De voorbije 30 jaar hebben we het vertrouwen van miljoenen klanten gewonnen.  Dit is niet toevallig.  We bereikten dit door onze maatschappij op te bouwen rond  vertrouwen en uitwisseling van informatie, in één woord : partnership. Al onze diensten beschikken over middelen om zichzelf te ontplooien en om innovatieve verzekeringsoplossingen  te ontwikkelen.

Werken bij BNP Paribas Cardif betekent deel uitmaken van een maatschappij die een open werkkader bevordert en die de aandacht vestigt op creativiteit, mobiliteit en verbondenheid van iedereen.

BNP Paribas Cardif biedt jou de mogelijkheid om een carrière uit te bouwen in een dynamische en flexibele onderneming, in volle groei.
Iedere medewerker wordt begeleid zodat hij zich op menselijk en technisch vlak kan blijven ontwikkelen en zo gemotiveerd blijft gedurende zijn hele carrière.

Zowel nu als in de toekomst verbindt BNP Paribas Cardif er zich naar zijn medewerkers toe om zich dagelijks in te zetten om zo “de verzekeraar van een wereld in verandering” te blijven.

VRAAG & ANTWOORD

Ik wil graag bij jullie komen werken. Er staat alleen geen passende vacature voor mij op de site. Wat kan ik doen?
Je kunt een open sollicitatie met je CV en je wensen naar ons toesturen. Dan laten wij jou weten of er mogelijkheden voor je zijn. Zodra er een passende vacature voor jou is, bellen we je. 
Met wie kan ik contact opnemen wanneer ik vragen heb over een vacature? Of als het solliciteren via de portal niet lukt?
Wanneer je vragen hebt over een vacature of het niet lukt om te solliciteren kun je contact opnemen met de afdeling HR. Je kunt deze afdeling bereiken door een e-mail te sturen naar hrd@cardif.be.
Welke gegevens gebruiken we?
We vragen je om de volgende gegevens met ons te delen:
•    CV
•    Motivatiebrief

We bewaren jouw sollicitatiegegevens vier weken. Mocht je worden aangenomen, worden jouw sollicitatiegegevens in je personeelsdossier opgenomen. Als je niet wordt aangenomen verwijderen we jouw gegevens binnen vier weken.

Je hebt altijd het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren (als deze niet kloppen), te verwijderen, te laten overdragen en verdere verwerking te beperken. Ook heb je het recht op bezwaar.

Wij vinden jouw privacy heel belangrijk. Daarom gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. En hebben wij maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. Hierover lees je meer in onze privacyverklaring.