onze formules

 
 • Responsive Image

  SHORT TERM PROTECT CLASSIC

  Je lost een lening alleen of samen af en wil individueel verzekerd zijn? Dan is een verzekering lening op afbetaling onmisbaar om met een gerust hart je dromen waar te maken.

  • Soepel: je bepaalt zelf welk bedrag je verzekert, hoe vaak en hoelang je je premies betaalt.
  • Bijkomende waarborgen: zijn mogelijk, voor nog meer zekerheid.
 • Responsive Image

  SHORT TERM PROTECT 2WIN

  Als je samen een lening aflost, kun je samen één verzekering lening op afbetaling aangaan. Zo worden jullie dromen werkelijkheid tegen een nóg lager tarief.

  • Eenvoudig: één contract voor jullie samen als je samen jullie woonlening terugbetalen.
  • Voordelig: jullie krijgen daardoor een lager tarief.

WELKE BIJKOMENDE OPTIES KAN JE TOEVOEGEN AAN JOUW SHORT TERM PROTECT?

 
 • Responsive Image

  VERLIES VAN WERK

  Ontslagen worden is natuurlijk geen fijne situatie. Je verdient plots honderden euro's minder. Maar: je lening loopt door. 

  Dankzij de waarborg "Verlies van werk" heb je minder financiële zorgen en kun je onbezorgd een nieuwe job zoeken.  

 • Responsive Image

  ARBEIDSONGESCHIKTHEID

  Wat gebeurt er als je ziek wordt en een langere periode niet kunt werken? Heb je genoeg geld om deze periode te overbruggen?

  De bijkomende waarborg "Volledige arbeidsongeschiktheid" geeft jou een financiële steun op het moment dat je dit goed kan gebruiken.

MET EEN GOEDE VERZEKERING ZORG JE VOOR FINANCIËLE GEMOEDSRUST VOOR JOU EN JOUW GEZIN.
 

Wie zijn wij?

Short Term Protect is een product van BNP Paribas Cardif (Cardif Assurance Vie SA (KBO nr. BE0435.018.274 – nr. NBB 979) en Cardif Assurances Risques Divers (KBO nr. BE0435.025.994- nr. NBB 978)). Franse verzekeringsonderneming met zetel 1, Bd Haussmann te F-75009 Parijs en Belgisch bijkantoor te Warandeberg 8 Bus 2 te 1000 Brussel.

Short Term Protect?

Dit is een levensverzekering tak 21, welke een tussenkomst voorziet bij overlijden (voornaamste uitsluiting : zelfmoord binnen het jaar na onderschrijven van de verzekering). Volgende bijkomende waarborgen zijn mogelijk : Arbeidsongeschiktheid (Voornaamste uitsluitingen : arbeidsongeschiktheid ten gevolge van een opzettelijke daad van de verzekerde; burn-out), Onvrijwillige werkloosheid (voornaamste uitsluiting : ontslag omwille van een zware fout). De looptijd is vrij te kiezen, met een minimum van 1 jaar, en maximaal tot 75 jaar (voor de waarborg overlijden). Op dit product is het Belgische recht van toepassing.

Meer info?
Uitgebreide informatie over dit product (zoals de toepasselijke uitsluitingen) is te vinden in de financiële informatiefiche en de algemene voorwaarden, kosteloos verkrijgbaar via je tussenpersoon of bovenaan de pagina. We raden je aan om die informatie door te nemen alvorens dit product te onderschrijven. Voor een premiesimulatie kun je terecht op deze website of bij je tussenpersoon.

Klachten?
Bij klachten kun je je daarnaast wenden tot Klachtenbeheer, Warandeberg 8 Bus 2 te 1000 Brussel, klachtenbeheer@cardif.be of de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, info@ombudsman-insurance.be of www.ombudsman-insurance.be. Je behoudt evenwel altijd het recht om een gerechtelijke procedure in te leiden.