DE VERZEKERAAR VOOR EEN WERELD IN VERANDERING

BNP Paribas Cardif is al sinds 1989 een innovatieve nicheverzekeraar. We mogen onszelf dan ook een absolute specialist in schuldsaldoverzekeringen noemen. Daarom gaan we steeds op zoek naar de beste bescherming voor jouw kredietvorm. Al meer dan 30 jaar kun je bij ons terecht voor een verzekering op maat. Het businessmodel van BNP Paribas Cardif is uniek op de markt. 

BNP Paribas Cardif wil meer voor jou zijn dan louter een leverancier van verzekeringsproducten. Bij BNP Paribas Cardif maken we geen loze beloftes. Onze communicatie is steeds persoonlijk en volledig transparant. Geen kleine lettertjes dus, en geen addertjes onder het gras. Wederzijds begrip staat centraal in de relaties met al onze klanten. Daarnaast begeleiden we meer dan 4.000 makelaars en gaan we verder dan een eenvoudige uitbreiding van hun aanbod dankzij onze zorg voor de behoeften van hun klanten.

BNP Paribas Cardif WERELDWIJD

Als wereldleider op het gebied van betalingsbescherming, speelt BNP Paribas Cardif een essentiële rol in het leven van verzekerde klanten. Zij biedt klanten besparings- en beschermingsoplossingen waarmee ze hun doelen kunnen realiseren terwijl ze zichzelf beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen. BNP Paribas Cardif bedient 100 miljoen klanten in 33 landen en heeft een sterke positie in drie regio’s: Europa, Azië en Latijns-Amerika. Als dochteronderneming van BNP Paribas heeft BNP Paribas Cardif een uniek bedrijfsmodel dat verankerd is in partnerschappen. BNP Paribas Cardif co-creëert oplossingen met bijna 500 partnerdistributeurs in verschillende sectoren (banken en financiële instellingen, autobedrijven, detailhandelaren, telecommunicatiebedrijven, energiebedrijven, financiële adviseurs en makelaars) die de producten vervolgens aan hun klanten verkopen. BNP Paribas heeft De Gedragscode opgesteld die medewerkers en partners begeleidt bij hun dagelijkse handelingen en beslissingen.

Jaarverslagen

Contentverzamelaar

JE ZIT GOED BIJ BNP PARIBAS CARDIF

Icon Image
30+
landen actief
Icon Image
8/10
klanttevredenheid
Icon Image
30+
ervaring