BNP PARIBAS CARDIF ONDERSTEUNT JE TIJDENS MOEILIJKE MOMENTEn

BNP Paribas Cardif wil alleen het allerbeste voor jou. Daarom zijn de diensten « Tweede Medisch Advies » en « Cardif Bijstand » vanaf 27 maart 2019 gratis inbegrepen in jouw Hypo Protect-contract. 

Dankzij de dienst «Tweede Medisch Advies» krijg je bij de diagnose van een ernstige ziekte een bijkomend medisch advies van de beste specialisten.

De bijstandsverzekering «Cardif Bijstand» is een extra zekerheid voor je gezin wanneer jij als verzekerde overlijdt.

 • Responsive Image

  TWEEDE MEDISCH ADVIES

  Dankzij een exclusief partnerschap met MediGuide krijg je een tweede medisch advies bij de diagnose van een ernstige ziekte. 

  Een ernstige of levensbedreigende medische diagnose is overweldigend. Ook de beslissingen die je neemt na je eerste diagnose hebben een grote invloed op jouw gezondheid. Een tweede medisch advies helpt je om zowel je aandoening als de beschikbare behandelingsopties beter te begrijpen.

 • Responsive Image

  CARDIF BIJSTAND

  Dankzij een partnerschap met Europ Assistance biedt BNP Paribas Cardif je gezin een bijstandsverzekering aan wanneer jij als vezekerde zou overlijden.

  Cardif Bijstand wil je gezin zo compleet mogelijk ondersteunen. Daarom krijg je een aantal kwaliteitsvolle diensten. Alles met één doel voor ogen: deze moeilijke tijd waar mogelijk verlichten voor jouw nabestaanden.

WIE IS ONZE PARTNER MEDIGUIDE?

MediGuide werd in 1999 opgericht in de Verenigde Staten en wordt beschouwd als de wereldwijde marktleider in Tweede Medische Adviezen.

Deze partner biedt jou de beste oplossingen aan en geeft toegang tot de top van medische centra over de hele wereld.

WIE IS ONZE PARTNER EUROP ASSISTANCE?

Europ Assistance Groep werd opgericht in 1963 en komt overal ter wereld in actie om zowel particuliere als zakelijke klanten 24 uur per dag en 365 dagen per jaar te helpen in uitzonderlijke en alledaagse situaties.

De Europ Assistance Groep biedt zijn diensten vandaag aan in 208 landen en telt 80 ondernemingen in 38 landen. Er zijn 7000 werknemers in dienst samen met 400 gezondheidsspecialisten en 420.000 partnerreferenties.